Bitterballenparty dinsdag 22 september 2020

Bitterballen After Corona party op dinsdag 22 september 2020

Onze fameuze haringparty op de rotonde kon dit jaar helaas geen doorgang vinden i.v.m. de Corona.

In samenwerking met Meet & Eat (dé nieuwe cateraar op ABP 10) is er gekozen om als alternatief op dinsdag 22 september aanstaande tussen 12 – 13.30 uur een Bitterballen After Corona Party te organiseren.

Komt allen ! Het is toegankelijk voor alle medewerkers op ons park.

Het is een corona proof evenement, er is sprake van een zit- of afhaal mogelijkheid via een aparte in- en uitgang bij Meet & Eat. Bij goed weer is er ook buiten plaats met statafels. We hebben een lekkere soep (beschikbaar gesteld via Meet & Eat) en bitterballen (ook vega).

Op de rotonde zijn er frisbee mogelijkheden.

Graag voor 1 september even doorgeven met hoeveel medewerkers jullie willen komen op info@bspw.nl

Nog niet bij Meet & Eat geweest voor een broodje of een lunch ? Probeer het eens !

Algemene ledenvergadering 16 september 2020

Algemene Ledenvergadering en Ontwikkelingsplan BSPW woensdag 16 september 2020

12 – 14 uur (bij NBC, ABP 75-83)

De ALV van de ondernemersvereniging BSPW is voor deze keer ook toegankelijk voor niet leden.

Voor het BSPW is een Ontwikkelingsplan opgesteld om de infrastructuur te wijzigen, een verbinding te realiseren tussen Nieuwe Kanaal en Agro Business Park via een voetgangersbrug, het vergroenen van het park en het realiseren van meer voet- en fietspaden op het park.

Er zijn nog twee scenario’s voor de infrastructuur bij de rotonde op het park: het behouden van deze rotonde of het verwijderen van de rotonde door een tweerichtingsweg.

Tijdens de bijeenkomst wordt gevraagd om over het Ontwikkelingsplan een advies uit te brengen aan het bestuur van de ondernemersvereniging. U kunt het Ontwikkelingsplan en de twee scenario’s opvragen via info@bspw.nl

U kunt zich tot en met 31 augustus opgeven voor de bijeenkomst via info@bspw.nl

(één persoon per bedrijf)

Nieuwe leden en partners gezocht

BSPW Parkmanagement B.V. en ondernemersvereniging BSPW

Bent u als vastgoedeigenaar of huurder op het park nog geen lid of partner ?

Doe dat dan nu alsnog!

Wij zijn voor onze activiteiten op het park geheel afhankelijk van uw bijdrage. Lidmaatschap van de ondernemersvereniging kost slechts € 40 per jaar. Voor het Partnerschap van de BSPW Parkamanagement B.V. betaald een huurder € 0,25 per m2 bvo.

Interesse of vragen ? Neem contact op met Frank Geerlings, directeur BSPW Parkmanagement B.V. via info@bspw.nl of via 06 11509107

Partnerbijeenkomst 7 november 2019

Voor alle bedrijven en vastgoed eigenaren van het BSPW is op 7 november om 12.15 de volgende partnerbijeenkomst. Tijdens deze lunch kunt u met bedrijven van het science park in gesprek gaan en wordt u op de hoogte gesteld van alle lopende projecten. Ook wordt u op de hoogte gesteld van het resultaat geboekt in de afgelopen periode.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van deze bijeenkomst? U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de contactpagina.

Nieuwe naam voor bushalte Business & Science Park Wageningen

Sinds begin dit jaar heeft de bushalte nabij het Business & Science Park Wageningen (BSPW) nu ook de naam Business & Science Park Wageningen gekregen. Dit is onderdeel van een gezamenlijk gedragen wens vanuit Gemeente Wageningen, Provincie Gelderland en de ondernemers van het BSPW om het BSPW te vernieuwen. Naast de gewijzigde bushalte zijn er recentelijk ook nieuwe ingangszuilen geplaatst en kunnen de ondernemers gebruik maken van collectieve inkoop. Met deze ontwikkelingen wordt het Business & Science Park toegankelijk voor nationale en internationale bedrijven.

Nieuwe ingangszuilen

Sinds woensdag 7 november staat er nieuwe zuilen bij de 2 ingangen van het Business & Science Park. De zuilen zijn in de nieuwe huisstijl die aansluit bij de Campus.

Seres geland op Business & Science Park Wageningen

Sinds oktober is Seres geland op het Agro business Park 82. Seres heeft veel relaties binnen de Agro food en helpen u graag verder.

 

“Gewoon uw vak als zorgprofessional uitoefenen, zonder u te hoeven bekommeren om de juridische, fiscale, administratieve en financiële aspecten van uw werk. Dat kan, als u samenwerkt met Countus Seres. Onze adviseurs kunnen bogen op jarenlange ervaring en actuele kennis van accountancy en belastingadvies. We staan u graag met raad en daad bij.”