Haring & Frietparty, Ledenvergadering, Herinrichting BSPW en WUR Campus Summervibes 22 juni 2023

Op 22 juni is er weer onze succesvolle jaarlijkse Haring & Frietparty op het BSPW op de parkeerplaats achter het Nederlands Bakkerij Centrum van 12 – 14 uur.  Komt allen.

Dit jaar is de party gekoppeld aan de Ledenvergadering van de Ondernemersvereniging BSPW voor de leden (bij Keygene van 11 – 12 uur) en het presenteren van de definitieve plannen voor de herinrichting van het middengebied van ons park tijdens de Haring & Frietparty. Daarbij worden ook twee overeenkomsten getekend met wethouder Bijleveld van de gemeente.

Na de Haring & Friet Party kan iedereen door naar de WUR Campus voor de afsluiting van het college jaar. Van 15 uur – 23 uur kan gratis worden deelgenomen aan dit Event met onder andere Kenny B, DJ’s en de ABBA tribute band. Zie summervibes@wur.nl

 

 

Haring & Frietparty 2023 gekoppeld aan de ALV

De jaarlijkse succesvolle Haring & Frietparty zal in 2023 worden gehouden op donderdag 22 juni 2023 van 12 – 14 uur. We zoeken nog sponsors, hiervoor graag het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar info@bspw.nl

Vooraf zal de Algemene Ledenvergadering worden gehouden.

Nadere info volgt nog.

Definitief Ontwerp herinrichting

De provincie Gelderland en de gemeente Wageningen hebben onlangs ingestemd met het aangepaste voorstel voor de herinrichting van het middendeel van het Agrobusinesspark.

Eind maart of begin april 2023 zullen er twee inloopbijeenkomsten voor alle ‘inwoners’ van het park worden georganiseerd in Meet & Eat om kennis te maken met het definitief ontwerp van de herinrichting.

210216_DO_PAN_02

De volgende stap is het laten maken van het bestek, gevolgd door de aanbesteding. We verwachten dat de daadwerkelijke uitvoering in de periode november 2023 – medio 2024 zal kunnen plaatsvinden.

Slimme bandenpomp bij Alfa

Vanaf nu op BSPW: Slimme Bandenpomp bij Alfa Accountants 

De meeste auto’s rijden met een (veel) te lage bandenspanning. Dit zorgt voor onnodige uitstoot en veiligheidsrisico’s en kost automobilisten en ondernemers handenvol geld. Bij Alfa Accountants en Adviseurs is daarom nu een Slimme Bandenpomp in gebruik genomen, waar alle gebruikers en gasten van het BSPW eenvoudig (en gratis) gebruik van kunnen maken. Dit bericht mag uiteraard gedeeld worden met collega’s en andere geïnteresseerden. 

Hoezo een Slimme Bandenpomp?

De Slimme Bandenpomp corrigeert voor factoren zoals seizoen, buitentemperatuur, gereden afstand en belading. Een standaard bandenpomp doet dit niet, waardoor de helft van de gebruikers alsnog met de verkeerde bandenspanning wegrijdt.

Kostenbesparing 

Ruim de helft van de automobilisten rijdt met te zachte banden, blijkt uit onderzoek van CE Delft. En 16% rijdt zelfs rond met één of meerdere banden die zó leeg (of zelfs lek) zijn dat dit acuut gevaarlijke situaties zoals klapbanden kan veroorzaken.  Elke gebruiker van de Slimme Bandenpomp kan al snel 20 tot 30 euro per keer besparen op brandstofkosten en bandenslijtage. 

Duurzaam

Alfa Accountants en Adviseurs is een B Corp en wil duurzaam waarde toevoegen voor klanten, medewerkers én de samenleving. Daarom hebben wij ambitieuze doelen voor energiebesparing en CO2-reductie en nemen we vanaf 2021 geen auto’s op fossiele brandstoffen meer in gebruik. De Slimme Bandenpomp is energieneutraal zonder aansluiting op het lichtnet, werkt op een zonnepaneel en accu, en helpt het energieverbruik van auto’s te verlagen. 

Praktisch

De bandenpomp bij Alfa op Agro Business Park 85 kan 24/7 door iedereen gratis gebruikt worden. Ligt dit niet op de route? De Slimme Bandenpomp staat ook op zo’n 120 andere locaties.

Meer weten? https://www.alfa.nl/actueel/slim-bandenpompen-voor-slimme-bestuurders

 

 

Bitterballen Party 22 september afgelast

In verband met de Corona beperkingen en het verzoek om nog steeds thuis te blijven werken is de Bitterballen Party van dinsdag 22 september afgelast.
Jammer, maar volgens ons nu de juiste oplossing.
Je kunt natuurlijk wel zelf een keer gaan lunchen bij Meet & Eat, van harte aanbevolen !

Nieuwe leden en partners gezocht

BSPW Parkmanagement B.V. en ondernemersvereniging BSPW

Bent u als vastgoedeigenaar of huurder op het park nog geen lid van de Ondernemersvereniging of partner ?

Doe dat dan nu alsnog!

Wij zijn voor onze activiteiten op het park geheel afhankelijk van uw bijdrage. Lidmaatschap van de ondernemersvereniging kost slechts € 40 per jaar. Voor het Partnerschap van de BSPW Parkamanagement B.V. betaald een huurder € 0,25 per m2 bvo.

Interesse of vragen ? Neem contact op met Frank Geerlings, directeur BSPW Parkmanagement B.V. via info@bspw.nl of via 06 11509107