Werkgroep Herinrichting BSPW, leden gezocht

Het BSPW wordt heringericht en toekomstbestendig gemaakt.

Herinrichting.       

Het wordt tijd voor een upgrading van het businesspark, met name de openbare ruimte op het middenterrein van het Agro Businesspark deel (van de rotonde richting Nieuwe Kanaal) wordt aangepakt. Het gaat om een betere afstemming tussen de openbare- en private ruimten, wandelpaden, een verbinding tussen de twee delen via een wandelbrug en sporttoestellen.

Het herinrichtingsplan is in september 2020 vastgesteld door de leden/partners en medio juni 2021 verwachten wij de subsidie toekenningen van de provincie Gelderland en de gemeente Wageningen.

Het is een project voor en door de ondernemers/medewerkers. Heb je zin en wat tijd meld je dan aan voor de werkgroep Herinrichting via info@bspw.nl

 

BSPW lunch 15 juni 2012 (vol)

Op dinsdag 15 juni is er (eindelijk) weer een event op het businesspark, de BSPW lunch. In samenwerking met Meet & Eat, Baas Onroerend Goed/Garden Offices, de Ondernemersvereniging BSPW en het BSPW Parkmanagement.

Corona proof in twee tijdsslot kunnen in totaal 140 medewerkers op het businesspark genieten van een BSPW Burrita bij Meet & Eat.

VOL !

 

Algemene Ledenvergadering 27 januari 2021

Op woensdag 27 januari 2021 vindt de Algemene Ledenvergadering van de Ondernemersvereniging BSPW plaats om 16.00 uur via Zoom.

De agenda:

    • Advies kascommissie over het verlenen van decharge van de bestuursleden voor de jaarrekeing 2019
    • Aftreden van de bestuursleden Piet-hein van Spanje (A&S Advocaten) en Leo Zwinkels (Keygene)
    • Toetreden van nieuwe bestuursleden Mirjam Kortekaas (NBC), Alexander Weggeman (Noldus) en Jan Bus (Attentus Verzuim)
    • Instemmen met de oprichting van de Zonnepark BSPW B.V.
    • Verzoek deelname werkgroep uitvoering Ontwikkelingsplan BSPW

Als lid kun je je aanmelden via info@bspw.nl. Je ontvangt dan de link voor deelname.

Nog geen lid ? Voor € 40 wordt je lid en kun je de ALV bijwonen. Aanmelden kan via info@bspw.nl  

 

 

Algemene ledenvergadering 16 september 2020

Algemene Ledenvergadering en Ontwikkelingsplan BSPW woensdag 16 september 2020

12 – 14 uur (bij NBC, ABP 75-83)

De ALV van de ondernemersvereniging BSPW is voor deze keer ook toegankelijk voor niet leden.

Voor het BSPW is een Ontwikkelingsplan opgesteld om de infrastructuur te wijzigen, een verbinding te realiseren tussen Nieuwe Kanaal en Agro Business Park via een voetgangersbrug, het vergroenen van het park en het realiseren van meer voet- en fietspaden op het park.

Er zijn nog twee scenario’s voor de infrastructuur bij de rotonde op het park: het behouden van deze rotonde of het verwijderen van de rotonde door een tweerichtingsweg.

Tijdens de bijeenkomst wordt gevraagd om over het Ontwikkelingsplan een advies uit te brengen aan het bestuur van de ondernemersvereniging. U kunt het Ontwikkelingsplan en de twee scenario’s opvragen via info@bspw.nl

U kunt zich tot en met 31 augustus opgeven voor de bijeenkomst via info@bspw.nl

(één persoon per bedrijf)

Slimme bandenpomp bij Alfa

Vanaf nu op BSPW: Slimme Bandenpomp bij Alfa Accountants 

De meeste auto’s rijden met een (veel) te lage bandenspanning. Dit zorgt voor onnodige uitstoot en veiligheidsrisico’s en kost automobilisten en ondernemers handenvol geld. Bij Alfa Accountants en Adviseurs is daarom nu een Slimme Bandenpomp in gebruik genomen, waar alle gebruikers en gasten van het BSPW eenvoudig (en gratis) gebruik van kunnen maken. Dit bericht mag uiteraard gedeeld worden met collega’s en andere geïnteresseerden. 

Hoezo een Slimme Bandenpomp?

De Slimme Bandenpomp corrigeert voor factoren zoals seizoen, buitentemperatuur, gereden afstand en belading. Een standaard bandenpomp doet dit niet, waardoor de helft van de gebruikers alsnog met de verkeerde bandenspanning wegrijdt.

Kostenbesparing 

Ruim de helft van de automobilisten rijdt met te zachte banden, blijkt uit onderzoek van CE Delft. En 16% rijdt zelfs rond met één of meerdere banden die zó leeg (of zelfs lek) zijn dat dit acuut gevaarlijke situaties zoals klapbanden kan veroorzaken.  Elke gebruiker van de Slimme Bandenpomp kan al snel 20 tot 30 euro per keer besparen op brandstofkosten en bandenslijtage. 

Duurzaam

Alfa Accountants en Adviseurs is een B Corp en wil duurzaam waarde toevoegen voor klanten, medewerkers én de samenleving. Daarom hebben wij ambitieuze doelen voor energiebesparing en CO2-reductie en nemen we vanaf 2021 geen auto’s op fossiele brandstoffen meer in gebruik. De Slimme Bandenpomp is energieneutraal zonder aansluiting op het lichtnet, werkt op een zonnepaneel en accu, en helpt het energieverbruik van auto’s te verlagen. 

Praktisch

De bandenpomp bij Alfa op Agro Business Park 85 kan 24/7 door iedereen gratis gebruikt worden. Ligt dit niet op de route? De Slimme Bandenpomp staat ook op zo’n 120 andere locaties.

Meer weten? https://www.alfa.nl/actueel/slim-bandenpompen-voor-slimme-bestuurders

 

 

Aanmelden Algemene Ledenvergadering woensdag 16 september

U kunt zich nog tot uiterlijk 8 september aanmelden voor de bijeenkomst van woensdag 16 september aanstaande van 12-14 uur bij het NBC (corona proof). Dit is een gecombineerde ALV en bijeenkomst over het Herinrichtingsplan, Toekomstbestendig bedrijvenpark en Zonnepark.

Er kan zich 1 persoon per bedrijf aanmelden, ook niet leden zijn welkom.

Na aanmelden ontvangt u op 9 september de agenda en de stukken.

Aanmelden via info@bspw.nl

 

Bitterballen Party 22 september afgelast

In verband met de Corona beperkingen en het verzoek om nog steeds thuis te blijven werken is de Bitterballen Party van dinsdag 22 september afgelast.
Jammer, maar volgens ons nu de juiste oplossing.
Je kunt natuurlijk wel zelf een keer gaan lunchen bij Meet & Eat, van harte aanbevolen !

Nieuwe leden en partners gezocht

BSPW Parkmanagement B.V. en ondernemersvereniging BSPW

Bent u als vastgoedeigenaar of huurder op het park nog geen lid of partner ?

Doe dat dan nu alsnog!

Wij zijn voor onze activiteiten op het park geheel afhankelijk van uw bijdrage. Lidmaatschap van de ondernemersvereniging kost slechts € 40 per jaar. Voor het Partnerschap van de BSPW Parkamanagement B.V. betaald een huurder € 0,25 per m2 bvo.

Interesse of vragen ? Neem contact op met Frank Geerlings, directeur BSPW Parkmanagement B.V. via info@bspw.nl of via 06 11509107

Partnerbijeenkomst 7 november 2019

Voor alle bedrijven en vastgoed eigenaren van het BSPW is op 7 november om 12.15 de volgende partnerbijeenkomst. Tijdens deze lunch kunt u met bedrijven van het science park in gesprek gaan en wordt u op de hoogte gesteld van alle lopende projecten. Ook wordt u op de hoogte gesteld van het resultaat geboekt in de afgelopen periode.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van deze bijeenkomst? U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de contactpagina.

Nieuwe naam voor bushalte Business & Science Park Wageningen

Sinds begin dit jaar heeft de bushalte nabij het Business & Science Park Wageningen (BSPW) nu ook de naam Business & Science Park Wageningen gekregen. Dit is onderdeel van een gezamenlijk gedragen wens vanuit Gemeente Wageningen, Provincie Gelderland en de ondernemers van het BSPW om het BSPW te vernieuwen. Naast de gewijzigde bushalte zijn er recentelijk ook nieuwe ingangszuilen geplaatst en kunnen de ondernemers gebruik maken van collectieve inkoop. Met deze ontwikkelingen wordt het Business & Science Park toegankelijk voor nationale en internationale bedrijven.